Vi søker flere skarpe hoder!
Håkon Frøyset.jpg

Har du erfaring fra rekruttering/HR og lyst til å være med og utvikle et selskap i vekst?

 

Ønsker du å jobbe med rekruttering og HR i et lite konsulentselskap med store ambisjoner hvor det er god stemning, beslutningsveiene er korte og det er stor grad av fleksibilitet?

Vi skal i gang med flere store, spennende prosjekter og trenger flere skarpe hoder med på laget. Disse trenger vi hjelp til å finne og derfor søker vi etter en erfaren og initiativrik rekrutterer/HR-ressurs som kan ta ansvar for at vi får kompetansen og kapasiteten vi vil trenge fremover.

iStock-1138237835_Prosjektledelse.jpg

Har du lyst til å jobbe innen

  • Smarte og bærekraftige bygg

  • Mobile og trådløse nettverk

  • Risiko og informasjonssikkerhet

  • Prosjekt og programledelse

Har du lyst til å bli en del av et lite, men ambisiøst konsulentselskap hvor du har mulighet til å jobbe med store prestisjeprosjekter?  

 

Vi skal i gang med flere store, spennende prosjekter og trenger flere skarpe hoder med på laget. Alder er ingen hindring. Vi mener mangfold og variasjon skaper god dynamikk og ønsker både unge, lovende kandidater med noen års erfaring og seniorer med lang fartstid velkommen! 

iStock-518588784_Smarte bygg.jpg

Vi i Skarpe bistår byggherrer med valg og implementering av teknologiske løsninger som sikrer attraktive, lønnsomme og energieffektive bygg for brukerne, leietakerne, byggeierne og samfunnet.  For oss handler det om å sikre et bærekraftig livsløp, i tillegg til å redusere byggets klimaavtrykk.

 

Vi skal i gang med flere store, spennende prosjekter og trenger flere skarpe hoder med på laget. Les videre og ikke nøl med å ta kontakt om dette er noe som treffer deg!

iStock-1169517502_5G.jpg

I Skarpe bistår vi private bedrifter og offentlig virksomhet med valg av riktig trådløs og mobil teknologi, basert på deres eksisterende og fremtidige behov. Vi har lang erfaring som prosjektledere og linjeledere, tekniske rådgivere og arkitekter i IKT og telekombransjen og i store utbyggingsprosjekter. Vårt mål er å sikre at kunden tar de riktige beslutningene til rett tid.

Vi skal i gang med flere store, spennende oppdrag og trenger flere skarpe hoder med på laget, og søker derfor nå både etter en Forretningsutvikler og en Sjefsarkitekt/Teknologistrateg.

Lunsjmøte2-9691.jpg

I Skarpe kombinerer vi lang erfaring fra prosjektledelse med kreativ nytenking og kunnskap om hvordan fremtidens teknologi kan anvendes i morgendagens bygg. Vi har erfaring fra store, komplekse IKT-prosjekter i avanserte funksjonsbygg, så som sykehus og flyplassterminaler, og fungerer som brobygger mellom brukernes behov og valg av riktig teknologi. 

Nå styrker vi fagmiljøet vårt innen prosjekt- og programledelse. Vi ser etter prosjektledere, tekniske prosjektledere og programledere. Har du lyst til å bli en av oss?

KONTAKT OSS

Telefon:  975 02 020

Drammensveien 123

0277 Oslo