Vi søker flere skarpe hoder!
iStock-518588784_Smarte bygg.jpg

Vi i Skarpe bistår byggherrer med valg og implementering av teknologiske løsninger som sikrer attraktive, lønnsomme og energieffektive bygg for brukerne, leietakerne, byggeierne og samfunnet.  For oss handler det om å sikre et bærekraftig livsløp, i tillegg til å redusere byggets klimaavtrykk.

 

Vi skal i gang med flere store, spennende prosjekter og trenger flere skarpe hoder med på laget. Les videre og ikke nøl med å ta kontakt om dette er noe som treffer deg!

iStock-1169517502_5G.jpg

I Skarpe bistår vi private bedrifter og offentlig virksomhet med valg av riktig trådløs og mobil teknologi, basert på deres eksisterende og fremtidige behov. Vi har lang erfaring som prosjektledere og linjeledere, tekniske rådgivere og arkitekter i IKT og telekombransjen og i store utbyggingsprosjekter. Vårt mål er å sikre at kunden tar de riktige beslutningene til rett tid.

Vi skal i gang med flere store, spennende oppdrag og trenger flere skarpe hoder med på laget, og søker derfor nå både etter en Forretningsutvikler og en Sjefsarkitekt/Teknologistrateg.

Lunsjmøte2-9691.jpg

I Skarpe kombinerer vi lang erfaring fra prosjektledelse med kreativ nytenking og kunnskap om hvordan fremtidens teknologi kan anvendes i morgendagens bygg. Vi har erfaring fra store, komplekse IKT-prosjekter i avanserte funksjonsbygg, så som sykehus og flyplassterminaler, og fungerer som brobygger mellom brukernes behov og valg av riktig teknologi. 

Nå styrker vi fagmiljøet vårt innen prosjekt- og programledelse. Vi ser etter prosjektledere, tekniske prosjektledere og programledere. Har du lyst til å bli en av oss?

KONTAKT OSS

Telefon:  975 02 020

Drammensveien 127

0277 Oslo