Skarpe

Betingelser og øvrige vilkår

background-graphics
background-graphics

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for Skarpe AS sine nettsteder, Facebook-sider, LinkedIn og CRM og ERP-systemer hvor vi samler inn personopplysninger. Skarpe AS (org. no. 996 473 031) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn.

 

Personopplysninger som behandles
Skarpe AS samler ikke inn personopplysninger som personnummer, eller annen sensitiv informasjon.

 

Opplysninger som samles inn når du abonnerer på nyhetsbrev
Velger du å abonnere på vårt nyhetsbrev tar vi vare på din e-postadresse.

 

Hvordan informasjon innhentes?
Skarpe AS samler inn opplysninger gjennom skjema på våre nettsider.

 

Formålet med informasjonen som innhentes
For å kunne sende ut relevant informasjon.
For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester.
Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

 

Hvordan lagres informasjonen?
Epostadressen lagres i vår nyhetsbrevutsender Mailchimp og CRM-system. Vi lagrer opplysningene dine så lenge som det kreves for formålet med behandlingen.

 

Hvordan slettes opplysningene?
Abonnerer du på nyhetsbrevet vårt, lagres kontaktinformasjonen din helt til du melder deg av. Dette gjøres gjennom link nederst i utsendelsen du mottar.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjepart.

 

Rettigheter
Som bruker av Skarpe AS sine tjenester har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Du kan til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Skarpe AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

 

Kontaktinformasjon
Telefon +47 90 74 03 10
post@skarpe.no

Skarpe as
Drammensveien 127
0277 Oslo