top of page
AKTUELT

Les siste nytt fra oss, våre partnere og bransjen her

iStock-1096443984_5G.jpg

HELSE SØR-ØST MED DIGITALISERING I VERDENSKLASSE - SKARPE GRATULERER

Helse Sør-Øst tar i bruk 5G-teknologi for å sikre robust innendørs mobildekning til nye og eksisterende sykehusbygg. Utbyggingen gir ansatte, pasienter og besøkende tilgang til stabile mobiltjenester i sykehusbyggene. Teknologien vil også være med på å trygge kritiske tjenester og muliggjør bruk av nye og innovative tjenester.

 

Skarpe ved Bjørn Møllerbråten og Hans Erik Karsten har, som innleide prosjektledere i STIM-programmet i Sykehuspartner, ledet den spennende og lærerike prosessen fra konsept til implementering. Les mer i denne artikkelen: (99+) Helse Sør-Øst med digitalisering i verdensklasse - Skarpe gratulerer | LinkedIn

iStock-1169517502_5G.jpg

SAMARBEIDER MED VERDENS LEDENDE RÅDGIVNINGSSELSKAP INNEN TRÅDLØS TEKNOLOGI

I juni 2021 undertegnet Skarpe AS og det britiske selskapet Real Wireless Ltd (www.real-wireless.com) en strategisk samarbeidsavtale med mål om å komplettere hverandre i salg av tjenester innen fremtidens teknologiske løsninger.

Les hele saken her: (64) Skarpe samarbeider med verdens ledende rådgivningsselskap innen trådløs teknologi | LinkedIn

Bilde2.jpg

VELKOMMEN TIL NYE MEDARBEIDERE

Vi er stolte over å ønske intet mindre enn 4 nye medarbeidere velkommen til Skarpe: Erik Sjonnesen, Karine Harildstad, Hans Petter Førrisdal og Lars E. Fjeldstad. Med disse ombord både styrker og utvikler vi vår kompetanse, samt at de gir oss økt kapasitet til å ta fatt på nye, spennende oppdrag.

ICF_-841611.jpg

VI ØNSKER VÅRE NYE MEDARBEIDERE VELKOMNE

I august har Skarpe styrket seg ytterligere med tre nye medarbeidere. Margrethe Sandvand, Andreas Hafslund og Stein Aamlid er alle tre om bord og i gang med oppdrag for våre kunder.

Det er med glede og begeistring jeg opplever at de velger Skarpe som ny arbeidsgiver og vårt arbeidsmiljø for fremtidig egen utvikling sier Jens Petter Reinertsen, daglig leder i Skarpe. Det får meg til å tro at Skarpe er et selskap med en fremtidsrettet strategi og spennende kunder. Vi fokuserer på morgendagens utfordringer og med faglig tyngde og erfaring som skiller oss fra andre, skaper vi gode resultater for våre kunder.

Hvis du tenker som dem og vurderer Skarpe som et interessant selskap, ring meg for en uforpliktende prat på 97 50 20 20.

Skjermbilde fra Finansavisen 25.05.PNG

TOPPLEDELSEN MÅ ENGASJERE SEG I INFORMASJONSSIKKERHET

Fremtidens dataangrep er allerede en realitet. Skal vi klare å ruste oss opp i kampen må informasjonssikkerhet opp på agendaen i ledermøtene. Den kan ikke lenger behandles som en fotnote.

Les Irene Westlies tydelige råd til ledere i små og store virksomheter i kronikken i Finansavisen 25.mai 2020. Du kan også lese hele saken her.

irene progil.jpg

ER DU RUSTET TIL Å BESKYTTE VIRKSOMHETEN DIN?

Informasjonssikkerhet er viktig for alle virksomheter. For å sikre virksomheten, må ledelsen først og fremst kjenne til hvor utsatt den er og prioritere hvilke tiltak som må, bør og kan gjennomføres. 

I dette intervjuet i Dagens Perspektiv, deler seniorrådgiver Irene Westlie konkrete tips til hvordan du som leder kan sikre virksomheten din. 

JP BYGG.NO.PNG

HVEM VIL HA SMARTE BYGG?

Smarte bygg er ofte gode å jobbe i og de er energieffektive. Allikevel uteblir etterspørselen! Vi tror det handler om mangel på kunnskap. Les kronikken til daglig leder, Jens Petter, på www.bygg.no

Irene_sikkerhet_4_bw-8437.jpg

LEDERE ER IKKE RUSTET TIL Å BESKYTTE VIRKSOMHETEN SIN

I dag har mange virksomheter opplevd å bli truet og rammet av ondsinnede handlinger. Slike hendelser kan medføre store utfordringer for hele organisasjonen. Ledelsen er alt for ofte dårlig forberedt.

Jens_Petter_2_bw-8377_edited.jpg

VIL KOBLE IKT-NÆRINGEN OG BYGG- OG EIENDOMSNÆRINGEN TETTERE 

Jens Petter Reinertsen, daglig leder i Skarpe, ble nylig valgt inn i styret i Abelia. Han ønsker å lytte til små virksomheter med store ideer og han vil skape tettere bånd mellom IKT-næringen og bygg- og eiendom.

shutterstock_711232015-Copy-1500x800.jpg

SKARPE FORMER MORGENDAGENS DIGITALE TELEPLATTFORM FOR HELSESEKTOREN

Vi er stolte over å meddele at Skarpe har vunnet to spennende oppdrag for spesialisthelsetjenesten. Skarpe skal utforme et konsept for fremtidens digitale telefoniplattform (tale, video og alarm/meldingsformidling) for Helse Nord, samt bidra til en tilsvarende konseptutvikling hos Sykehuspartner i Helse Sør-Øst.

bottom of page